Medlemsinfo

Expeditionen i port 88 har öppet torsdagar 18:00-19:00.

Om ni vill utnyttja bastu och gym kan ni kvittera ut en nyckel på expeditionen. Bastun bokas via samma system som tvättstugan.

Våra fastighetsskötare jobbar för Trångsunds Trädgård och Fastighetsskötsel. Meddela dem om någonting behöver fixas i fastigheten genom att lämna en lapp i port 80, i expeditionen för felanmälan.

Tänk på att sortera soporna rätt, grovsopor i grovsoprum och elavfall i port 76. Containrar finns för tidningspapper, metall, plats, glas och kartong.

Vitvaror lämnas till Återvinningsstationen i Trångsunds industriområde. De har följande öppettider: tis-tors 15-20, fre 13-18, lör 9-15:30, sön 10-15:30.

Kläder tar gärna Myrorna emot. Vill du hellre att de hämtar sakerna hos dig? Gå in på Länkar och sök dig vidare till deras hemsida.

Elektriker, vi har nu ett ramavtal med M. Sjöbergs EL AB. Detta innebär att man som medlem kan kontakta dem för hjälp med el installationer i sin lägenhet. Kostnaden får mdlemen själv stå för, kontaktperson: Morgan Lundin, morgan.lundin@msjobergsel.se. Finns det frågor kan man komma ner till expeditionen.